Whiteboard en brainstormwanden

Veel bedrijven hebben ermee te maken, deadlines. Hoe fijn is het om de planning van een project voor iedereen inzichtelijk te hebben. Wat moet er nog gebeuren, wie doet er wat, wanneer moet het klaar zijn? Al dit soort vragen kunnen perfect inzichtelijk worden gemaakt door middel van een brainstorm/whiteboardwand. We maken wandvullende whiteboards, precies zoals u het wilt hebben.

Wilt u liever scrummen? Ook dat kan perfect op onze wandvullende whiteboardwanden. Er is de mogelijkheid om bij de notities aantekening of opmerkingen te zetten. Zo kunnen u en uw personeel, sneller en efficiënter, door middel van deze projectaanpak het beste resultaat bereiken.

Maar ook bij het starten van een nieuw project… Hoe gaan we het aanpakken? Organiseer een brainstormsessie! Door middel van een collectieve brainstormsessie ontstaan vaak de mooiste ideeën. Alles begint tenslotte met een goed idee.

Weet u wat een goed idee is?

Een brainstorm/whiteboardwand voor in uw kantoor. Dat is een goed idee! We denken graag met u mee om voor u het juiste visualisatiebord/magneetplanbord te maken wat geheel aan uw eisen voldoet.

Of het nu gaat om een creatieve brainstormsessie, scrumsessies of het inzichtelijk krijgen van een tijdsplanning. Er is altijd een bord naar uw wensen te ontwerpen. Denk hierbij aan tijdsaanduidingen, landkaarten of brainstormborden en allemaal wandvullend als u dat wilt.

Wilt u meer voorbeelden zien? Kijk dan bij brainstormwanden of whiteboardwanden en laat u overtuigen van de vele mogelijkheden.

Deel dit artikel