We love signing

Sinds 1994 met plezier en overgave

BSB Reclame is een erkend signbedrijf uit Rotterdam dat bestaat uit een enthousiast team van ervaren signmakers, DTP’ers, ontwerpers en montage-team. 30 jaar geleden opgericht en door kwaliteit, service en snelheid groot geworden tot een bedrijf met alle disciplines onder één dak, met als doel uw omzet en naamsbekendheid te vergroten.

Nog steeds werkt BSB Reclame met een vast team van signing-professionals en een trouw netwerk van toeleveranciers met veel plezier en overgave aan de meest mooie opdrachten in Rotterdam, de nabije omgeving en zelfs tot over de grens.

BSB Reclame is trots op elk project dat ze aflevert, van advies tot ontwerp en uitvoering tot montage.

Professioneel en gecertificeerd

In de drie bedrijfshallen in Rotterdam werkt een gecertificeerd en erkend team elke dag keihard volgens het motto: kwaliteit, service en snelheid. Die drie kernwoorden worden bevestigd door de brancheorganisatie; BSB Reclame draagt al vele jaren met trots het door Sibon erkende keurmerk. Daarnaast is BSB Reclame een erkend leerbedrijf. Tot slot is het team van BSB Reclame VCA-gecertificeerd, dit betekent dat alle medewerkers veilig, gezond en duurzaam werken.

Meer weten over signing?
Bel direct!

Meer informatie of een vrijblijvende offerte voor uw signing, belettering, autoreclame, reclameborden, storewrap en gevelreclame? Bel of mail direct!