INTERIEUR SIGNING

Versterk de herkenbaarheid van uw bedrijf met een passend interieur bij uw huisstijl. Steeds meer bedrijven weten hoe belangrijk een goede huisstijl is. Het is het visitekaartje van uw bedrijf. Van logo tot autobettering, het moet het kloppen, maar wordt het interieur van het kantoor niet vergeten? Het interieur is ook een belangrijk onderdeel van de bedrijfs huisstijl!

BSB Reclame heeft een breed assortiment materialen die zich uitstekend lenen voor het uiten van uw bedrijfsidentiteit. Denk bijvoorbeeld aan een op maat gemaakt behang in de kleuren van uw huisstijl of diverse textielframes met de afbeelding die u wilt. Er is veel mogelijk en BSB Reclame kan u hier uitstekend mee helpen.

Afhankelijk van uw wensen en budget kunnen we samen kijken naar de diverse mogelijkheden. Van wandvullende visuals tot raamdecoratie. Interieur signing helpt om de uitstraling  van uw huisstijl te versterken. Een goede sfeer in uw winkel of op kantoor werkt motiverend en prikkelend voor zowel de klant als ook voor de werknemer.

Een mooi materiaal op het gebied van wanddecoratie is Phototex®. Phototex® is een zelfklevend textiel met een fluweel zachte uitstraling. Het mooie van dit product is dat het makkelijk aan te brengen is en ook weer makkelijk te verwijderen zonder dat het lijmresten achter laat.

Ook hebben we door de jaren heen al vele bedrijven voorzien van glas etched folie. Ook met dit materiaal is er veel mogelijk. Het helpt ruimtes af te scheiden en meer privacy te creëren voor de werknemer. Creatief gezien is er met dit materiaal ook veel mogelijk. Van printen tot plotten en alles in uw huisstijl. Mochten u een ander idee hebben voor uw interieur? Laat het ons weten, we denken graag met u mee!

BSB RECLAME LAAT U GENIETEN VAN MOOIE PRINTS IN UW INTERIEUR OF OP KANTOOR

  • INTERIEURINNOVATIES
  • ZELFKLEVEND TEXTIEL / PHOTOTEX®
  • WANDVULLEND FULL-COLOUR GEPRINTE WANDDECORATIE

  • HAARSCHERPE VISUALS

PRODUCTEN

Bekijk hieronder ons overzicht van producten in de categorie “Interieur signing”.
Staat uw product er niet tussen of wilt u advies over onze producten? Neem dan contact met ons op.

Hebben we u geïnspireerd en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Contact