Magneet Visual®

Magneet Visual® duurzaam, snel en gemakkelijk te gebruiken voor uw instore communicatie.

Magneet Visual® is een systeem waarbij een magnetische achtergrond kan worden voorzien van Magneet Visuals®. Deze Magneet Visuals® zijn full colour afbeeldingen voorzien van een ijzerhoudende coating aan de achterzijde waardoor een ‘winkel’ interieur in een mum van tijd kan worden voorzien van instore communicatie. Een wand vullende visual is gemakkelijk in enkele minuten aan te brengen zonder plakken, nieten of tapen. Een visual op een vrijstaande display kan zelfs in enkele seconden worden aangebracht. In een mum van tijd heeft u uw nieuwe product gepromoot, de sfeer in uw winkel aangepast, prijzen gewijzigd of een actie aangekondigd.

Magneet Visual® is een ideaal systeem voor retailers die altijd de laatste acties of trends willen communiceren naar hun klanten. Het magneetsysteem kan ook een uitkomst zijn voor showrooms, themafeesten of exposities. Zolang er vraag is naar up to date, snelle en makkelijke visuele communicatie, is Magneet Visual® de uitkomst voor een optimale (winkel) beleving! De nieuwste trend in Retail Design!

Meer weten over retail-signing?
Bel direct!

Meer informatie of een vrijblijvende offerte voor uw storewrap, Magneet Visual®, Magneet Print®, textieldoek of wanddecoratie? Bel of mail direct!