Textieldoek

Breng sfeer in uw interieur met Textielframes

Textielframes bieden de ideale mogelijkheid om indoor reclame te maken of een aangename sfeer te creëren in diverse omgevingen, zoals winkels, showrooms, etalages, beursstands, kantoren en openbare gebouwen.

Deze veelzijdige frames kunnen aan de wand worden bevestigd, al dan niet wandvullend, hangend of als vrijstaand frame. De peesdoeken met full-colour print zijn eenvoudig en snel verwisselbaar dankzij de rondom aangestikte platte siliconen pees. Bevestig het doek moeiteloos in het aluminium profiel, waarbij het matte full-colour geprinte decostof zich strak spant.

De aluminium lijst van het textielframe is minimaal zichtbaar vanaf de zijkant, wat zorgt voor een strakke uitstraling. Kies uit drie standaardkleuren voor het textielframe: zilver, zwart of wit.

Voor extra impact kan het textielframe worden uitgerust met LED-verlichting. Het lichtdoorlatende peesdoek zorgt voor gelijkmatige belichting, waardoor het geprinte design prachtig tot zijn recht komt.

In ruimtes met veel galm bieden de textielframes een oplossing. Vul ze eenvoudig met akoestisch vilt, dat de geluidsgolven absorbeert en zo bijdraagt aan een aangenamere akoestiek.

Meer weten over retail-signing?
Bel direct!

Meer informatie of een vrijblijvende offerte voor uw storewrap, Magneet Visual®, Magneet Print®, textieldoek of wanddecoratie? Bel of mail direct!