Weg met die saaie kantoormuren!

Een textielframe of ook wel een peesdoek genoemd, kan voor vele doeleinden gebruikt worden. Zo koos één van onze klanten ervoor om op elke verdieping van hun kantoor een wandvullend textielframe te plaatsen, wat een schitterend resultaat heeft opgeleverd! De wandvullende full-colour prints geven een waanzinnig groots effect op de ruimtes.

Textielframes zijn in elke afmeting te verkrijgen. Ze bestaan uit een aluminium frame waarin een geprint doek met een platte pees wordt opgespannen. Het is dus mogelijk om na verloop van tijd eenvoudig de print te wisselen. De aluminium lijst is alleen vanaf de zijkant zichtbaar, dit geeft een tijdloos en moderne uitstraling aan uw afbeelding. Een wandvullend textielframe werkt ook nog eens mee aan een betere akoestiek in de ruimte.

Dus weg met die saaie muren!

Kijk zelf maar eens rond in uw kantoor. Bijna op elke muur kan een textielframe worden gemonteerd. Een wandvullend peesdoek voor een WAUW-effect of wat subtieler in de vorm van een schilderijlijst. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Deel dit artikel