WANDDECORATIE

Airtex® behang is een zeer kwalitatieve en decoratieve vorm van wanddecoratie. Het kan uitstekend gebruikt worden in winkels, restaurants, werkplekken en showrooms. Doordat het behang naadloos aan elkaar geplakt kan worden kunnen volledige wanden benut worden wat een indrukwekkend resultaat oplevert. Wij bezitten groot formaat full colour printers waarmee we het behang zelf printen en hebben dus het hele proces van ontwerp tot uitvoering in eigen hand.

Wandvullende prints geven een waanzinnig groots effect op de ruimte. Een textielframe of ook wel een peesdoek genoemd is ook zeer geschikt voor het decoreren van wanden. Een textielframe kan volledig wandvullend gemaakt worden of in de vorm van een schilderij. Ze bestaan uit een aluminium frame waarin een geprint doek met een platte pees wordt opgespannen. De aluminium lijst is alleen vanaf de zijkant zichtbaar, dit geeft een tijdloos en moderne uitstraling aan uw afbeelding.

Een wandvullend textielframe werkt ook nog eens mee aan een betere akoestiek in de ruimte. De materialen zijn brandvertragend en dus kan een textielframe goed gebruik worden in publieke ruimtes. Denk aan scholen, sporthallen, kantoren, hotels enz. In onze portfolio ‘textielframes‘ ziet u diverse voorbeelden.

Wilt u meer weten over wanddecoratie?

Of wilt u een vrijblijvende offerte op maat ontvangen?
Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

CONTACT