RETAIL

De retail wereld is sterk veranderd de laatste jaren. Nog belangrijker dan vroeger is het om in te spelen op het seizoen, de juiste doelgroep en de juiste merk/winkelbeleving. De consument wil zich op zijn/haar gemak voelen in de winkel, wil zich kunnen identificeren met het merk. Is dit het geval? Dan zal dit resulteren in een fijne winkelbeleving voor de klant.

BSB Reclame kan uw hele winkel voorzien van signing, belettering en wandvullende visuals. Magneet Visual® is een product wat speciaal is ontwikkeld is om snel en makkelijk van signing te kunnen veranderen. Verder kunnen we textielframes, zelfklevend textiel/Phototex® en andere wanddecoratie op maat aanbieden.

Winkelketens kunnen we op store level voorzien van alle belettering en signing. Zo kunnen we u het totale retail pakket bieden.
Van stoepbord tot interieur signing, we kunnen het allemaal en hebben het volledig in eigen hand. Van ontwerp tot perfecte uitvoering!

Bent u benieuwd naar Magneet Visual® en al haar mogelijkheden? Ga dan nu naar onze website www.magneetvisual.nl en laat u inspireren.

BSB Reclame zorgt met de juiste materialen voor de perfecte winkelbeleving !

  • SFEERBELEVING
  • WISSELENDE VISUALS

  • KOSTENBESPAREND
  • WANDVULLENDE VISUALS

PRODUCTEN

Bekijk hieronder ons overzicht van producten in de categorie “Retail”.
Staat uw product er niet tussen of wilt u advies over onze producten? Neem dan contact met ons op.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!
Contact